Kort med eget insidestryck och logotyp

Vill du beställa kort med personligt tryck och en hel massa personlighet och samtidigt stötta oss mun- och fotmålande konstnärer? – I så fall har vi ett erbjudande för dig!

Som du kanske känner till är vi målarna som på grund av olika handikapp fått lära oss att skapa våra verk utan att kunna använda händerna, med penselni munnen eller ena foten. Om du inte har hört talas om oss tidigare kan det här nog låta näst intill ogörligt. Men sanningen är den att viljan att skapa vår konst är så stark att vi mot alla odds lyckats uppnå vår dröm.

Under snart 60 år har vår försörjning kommit från försäljningen av våra kort till privatpersoner. Nu vill vi vidga våra vyer och vänder oss till er och andra företag med ett erbjudande som vi hoppas kunna komma till både nytta och glädje. Under åren har vi byggt upp ett enormt register med julkort som vi nu öppnar upp. Här finns motiv av alla de slag och vartenda ett med det gemensamma att de sprungit ur lyckan att ha övervunnit det till synes omöjliga.

Och på tal om det omöjliga. Vem skulle inte uppskatta lite hjälp att hinna med alla åtaganden inför julen? Därför erbjuder vi er helt utan extra kostnad en personlig hälsning tryckt i korten.